Bethard Sport Bonus

Gør som Zlatan – spil med hos Bethard Sport

Bethard Sport byder dig på spil på alle de sportsgrene, du kan komme i tanker om. Her kan du få økonomisk gevinst som følge af alle de timer, du har tilbragt foran fjernsynet eller på stadions rundt omkring i verden. Du kender garanteret den svenske superstjerne indenfor fodbold, Zlatan Ibrahimovich. Bethard Sport har kapret ham som galionsfigur på deres spilside. Zlatan står for underholdende fodboldspil fyldt med selvtillid. Nu kan det blive din tur til at imponere indenfor fodboldsporten – bare ikke på banen, men med din kæmpe viden om sporten.

Hos Bethard Sport tilbydes du spil på alverdens sportsgrene

Du kan allerede nu oprette dig og samtidig score en stor velkomstbonus lige til at sætte i spil. Ved du meget om sport kan du vinde dejlige gevinster med en Bethard velkomstbonus.

På Bethard Sport kan du finde alle de typer af væddemål på sport, som du måtte have lyst til at spille på. Fra 1, x eller 2 i fodboldkampe til vinderspil i golf og alt derimellem. Du kan selvfølgelig også spille på sportskampe samtidig med de finder sted. Hvis du trykker dig indenfor i kategorien Live Odds, skal du bare se løjer for alle pengene. Winners Dare More lyder sloganet fra Bethard Sport, og det må jo siges at passe ganske glimrende på Zlatan. Spørgsmålet er, om du kan følge trop. Vis mod som en rigtig spiller og opret en brugerkonto – tusindvis af væddemål venter på, at du deltager. Det er lige meget, om du er til fodbold, motorsport, dart eller cykling – du finder det hele hos Bethard Sport. I denne artikel vil vi gennemgå alle de forskellige dele af spilsiden Bethard Sport. Vi vil blandt andet komme ind på de mange forskellige former for væddemål, kundeservice, design og bonusser. Læs med her og få lyst til spænding og underholdning på sportsbettting.

bethard sport bonus

Vind penge på din viden om sport hos Bethard Sport

Fans af sport findes i millioner, hvis ikke milliarder, over hele verden. Fra de tusindvis af mennesker, som indfinder sig på fodboldstadions hver weekend - til motorsportsentusiasterne, der hellere end gerne tilbringer en hel weekend i sofaen foran fjernsynet. Hver sport sine fans – højtråbende, fordybede, jublende, sørgende, syngende – ja, fans findes i alle former. Man kan ikke sætte ét samlet stempel på den sædvanlige sportsfan – alle kan være med. En stor kamp med dit yndlingshold, kan egentlig være underholdende og nervepirrende nok i sig selv. Hvordan kan man gøre det hele endnu mere medlevende? Hvad med om du udnytter din store viden indenfor den del af sport, hvor din interesse ligger?

Ser du masser af fodboldkampe i den danske Superliga uge efter uge, vil du sikkert have en idé eller to om, hvilke hold, der har tur i den og hvilke, der skuffede må forlade banen efter slutfløjt. Hos Bethard Sport kan du få fuld valuta for pengene. Forudse udfaldet af en række fodboldkampe og scor kassen. Det kan også være, du har specialiseret dig i at gætte, hvilket hold, der får flest hjørnespark. Du kan spille på hvad som helst. Eller hvad med cykling? Under Tour de France vil der være garanti for spænding – selv på flade etaper – hvis du har lidt mønt på højkant. Det er blevet betydeligt sjovere at være sportsbetter indenfor de senere år. Udvalget af live-spil er nærmest eksploderet. Du behøver ikke kede dig undervejs i kampen – det næste væddemål venter lige om hjørnet. Vandt du ikke på dit forrige bet, får du en ny chance med det samme. Du har alle muligheder for at komme op på hesten igen hos Bethard Sport.

Tusindvis af markeder fra hele verden

En helt ny verden vil åbne sig for dine øjne, hvis du byder dig selv indenfor hos Bethard Sport. Du behøver slet ikke nøjes med kun at spille på sædvanlige hold, sportsgrene og ligaer. Hvad med om du specialiserer dig i en eller anden eksotisk liga et sted i verden, og dermed får en fordel i forhold til andre bettere? Muligheden forelægger hos Bethard Sport. Du kan finde alle de væddemål, du måtte ønske, på eksempelvis en Grand Slam-finale i tennis. Er du derimod spilleren, der holder af at udforske mere ukendt territorium, kan du dykke ned i sportsgrene og kampe, som vil kræve en del mere research at sætte sig ind i.

At en bookmaker tilbyder væddemål på sportsgrene og kampe, som er udover det sædvanlige, er et tegn på seriøsitet og mod. Bethard Sport lever dermed op til sit motto Winners Dare More, når de tør kaste sig ud i at sætte odds på sportskampe i fjerne egne af verden. Professionelle gamblere har stor interesse i at spille på mere ualmindelige væddemål. Her har man nemlig mulighed for at få et forspring i forhold til bookmakeren, ved at sætte dig grundigt ind i forhold, som vil være tidskrævende for enhver bookmaker. Hvis du skal score gevinster på dine sportsvæddemål, skal du kunne forudse, når der sker en overraskelse. Det er her de store gevinster lurer. Hvis du har indgående kendskab til en liga, som ligger fjernt fra vores normale fokus, vil du måske kunne spotte et særligt attraktivt odds. Du kan da også bare vælge at hyggespille på de store fodboldkampe i Champions League. Her ligger der naturligvis timevis af underholdning med vennerne og venter. Spil på lige hvad du har lyst til hos Bethard Sport og når du har lyst til det.

Live betting – når der skal hurtig spænding til

Ingen sportsbetter kan stå for suset, det giver, når der spilles live på sportsvæddemål. Du kan gøre det i sofaen foran fjernsynet med din iPad i skødet. Du kan også finde din smartphone frem, hvis du er til stede på stadion og har en fidus til et udfald. Live betting giver dig ekstra spænding, hvor der allerede er spænding i forvejen. Du får en fornemmelse for, hvor en kamp er på vej hen, når du overværer den på nærmeste hold. Det kan du udnytte til at score dig en kærkommen gevinst ved at være fiks på fingrene, når du spotter et attraktivt odds.

Du kan naturligvis også kombinere forskellige udfald af væddemål imens de sker. Hvis du har overblikket på plads, kan du gange dine live odds og dermed få et endnu større udbytte af din ekspertviden. Bethard Sport har gjort det nemt at følge med i flere live kampe samtidig. Log ind på hjemmesiden og se hvordan oddsene hele tiden ændrer sig, som var du børsmægler på Wall Street. Du kan hurtigt danne dig et overblik over, hvor mange kampe i de enkelte sportsgrene, der finder sted lige nu og her. Det er underordnet hvad tid på dagen, du får lyst til at spille. Som følge af det kæmpe udvalg, vil der altid være kampe i gang et eller andet sted på kloden. Spil på kinesisk bordtennis, når det er middagstid herhjemme og amerikansk fodbold, når alle andre i huset ligger og sover. Live odds er fascinerende at spille på, da det gælder om at have tungen lige i munden og holde pulsen nogenlunde nede. Bliver du først klog på at udnytte dit overblik til at score økonomisk jackpot på live odds, vil du have mere af det samme.

16 Oct 2018