Nye kviklån

Hvor finde de bedste kviklån

I de følgende afsnit ser vi nærmere på de nye låneudbydere og det nyeste og mest hotte fænomen i privatlåns-branchen: at låne penge gratis. Vi ser på hvad det reelt dækker over, hvilket betingelser der er, hvordan man bliver godkendt og hvor man i det hele taget får lånet.

Hvor låner man penge gratis?

I mange år har flere og flere små og større låneudbydere opereret med kviklån, minilån og ekspreslån til de danske forbrugere. Renterne har oftest være skyhøje og uden sammenligning med bankernes og kreditforeningens renter. Men folk har alligevel taget imod tilbuddet om de mange dyre minilån enten fordi de har været desperate og har vidst at de ikke ville komme i betragtning i banken, eller fordi de har skullet bruge nogle penge her og nu. Netop den hurtige ekspeditionstid af små privatlån er en af dyderne ved minilån. Men det har altid kostet penge og det gør det stadig, men idag er der så småt begyndt at dukke andre muligheder op hos nye låneudbydere. Det er nu ganske enkelt muligt at låne penge gratis. Selskaber som Vivus, Simbo og det nye Viabill er gode eksempler på låneudbydere hvor det er muligt at låne penge gratis.

VivusDK

Hvor store beløb kan man låne gratis ?

Det er forskelligt fra udbyder til udbyder i beløbsstørrelser når man skal låne penge gratis. Der kan lånes penge gratis helt ned til 100 kroner og for nogles vedkommende kan der lånes penge gratis helt op til 7000 kroner.

Hvad skal man opfylde for at kunne låne penge gratis ?

At låne penge gratis er slet og ret gratis, men det kommer med visse betingelser alligevel. Det er oftest sådan at selve det at låne penge gratis tit er forbeholdt nye kunder hos de pågældende låneudbydere. Du skal derfor som udgangspunkt være ny kunde for at kunne låne penge gratis. Derudover er der et par kriterier man skal opfylde og acceptere. En af de ting, der skal accepteres er at man tilbagebetaler de penge man låner gratis indenfor en vis tidsperiode. Det er oftest en måned man har at gå på før det gratis lån skal tilbagebetales. Så før man låner penge gratis bør man lige overveje, om man har netop det beløb til rådighed igen indenfor en måned, således at man så kan indfri gælden. Har man det, så vil det have været en omkostningsfri handel at låne penge gratis.

Betal for at beholde kreditten

Hvis du låner penge gratis hos en af låneudbyderne, men ikke formår at betale det lånte beløb tilbage indenfor tidsperioden, så kommer konsekvenserne. Der er intet der står med småt når man låner penge gratis for det står ganske klart og tydeligt at man låner penge gratis i en vis begrænset periode. Overskrider man den har flere af låneudbyderne det krav til kunden at de skal betale et månedligt beløb eller rentegebyr for at kunne bevare det gratis lån. Det månedlige beløb skal ikke ses som en tilbagebetaling af lånet, men slet og ret som en betaling for at få lov til et beholde lånet; altså for ikke at skulle indfri det hele på en gang. Det står dog altid en frit for at betale alle pengene tilbage på en gang så snart man har pengene. Denne ordning med at låne penge gratis fører både Vivus og Simbo lige nu.

ViaBill - en anden måde at låne penge gratis på

Udover Vivus og Simbo er der andre måder at låne penge gratis på. ViaBill er en anden. ViaBill er ikke som sådan penge der lånes til kontant udbetaling, men en aftale mellem et kreditselskab (ViaBill) og diverse forretninger og selskaber. Det fungerer på den måde at man handler online i en butik på nettet, men med kredit fra ViaBill. Du køber den vare på nettet som du gerne vil have, og hvis forretningen accepterer ViaBill kan du altså vælge at lade ViaBill betale regningen. Det er en anden måde at låne penge gratis på, for du låner dem reelt gratis af ViaBill uden renter. De skal så betales tilbage månedligt i faste rater over et år, hvilket eksempelvis bliver ret overskueligt hvis der er tale om et lånebeløb på 500 kroner. Så er den månedlige tilbagebetaling på under 50 kroner og det er til at have med at gøre. Og det er vel at mærke uden renter, så det er reelt som at låne penge gratis, blot med det twist, at man ikke får pengene udbetalt til sin konto, men istedet bruger dem direkte på handel på nettet.

Klassiske krav for at låne penge gratis

Udover at man skal acceptere visse ratebetalinger når man låner penge gratis, så er der selvfølgelig stadig visse krav man skal opfylde for overhovedet at kunne komme i betragtning til at låne penge gratis hos eksempelvis Vivus eller Simbo. Du skal kunne fremvise at du har en nogenlunde fast indtægt årligt - dog ikke synderligt meget. Du skal derudover være bosat i Danmark og du skal være fyldt 18 år således at du er myndig ved lånets ansøgningsstart. Opfylder du kriterierne vil du blive godkendt og kan derfor låne penge gratis hos låneudbyderen.

Hvad skal du låne penge gratis til ?

Det spørgsmål kan for nogen være lettere intimiderende, da man gerne vil bevare en vis diskretion. Måske vil man låne penge gratis til noget som er så personligt at man ikke ønsker at afsløre det. Hverken for sine venner eller for en låneudbyder. Står man i den situation at man gerne vil låne penge gratis, men at man ikke ønsker at afsløre hvad pengene skal gå til, så bør man ikke bekymre sig mere. Låneudbyderne som tilbyder dig at låne penge gratis er helt og aldeles ligeglade med hvad du skal låne pengene til. I gamle dage var det en skik at man anførte hvad lånebeløbet skulle bruges til, men de dage er ovre. Der findes ikke den låneudbyder idag, som beder dig fortælle, hvad du skal købe, hvis du skal låne penge gratis et sted. Så frygt ikke for dit privatliv.

3 Oct 2018